Υπηρεσίες

Παδικά Πάρτυ

Διαθέτουμε μια μεγάλη σειρά παιδικών ψυχαγωγικών προγραμμάτων για όλες τις ηλικίες και για όλους τους χώρους. Βρείτε το ηλικιακό γκρουπ που σας ταιριάζει, δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε το κατάλληλο παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα για το δικό σας παιδικό πάρτυ!

Plus activities

Εδώ η σοκολάτα είναι το κυρίαρχο συστατικό των παιχνιδιών! Σοκολατένιες δοκιμασίες, γευστικές δοκιμασίες και σοκολατένια παιχνίδια σε ένα πρωτότυπο σοκολατένιο πακέτο!
Βαπτίσεις
Η βάπτιση είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας. Εμείς θα φροντίσουμε να επενδύσουμε αυτή την στιγμή με επαγγελματισμό και ιδιαίτερη συνέπεια. Όμορφα κοστούμια και προγράμματα παιδικής απασχόλησης, υψηλής αισθητικής και προσεγμένου κόστους. Επιλέξτε η δημιουργήστε το δικό σας πακέτο βάπτισης για την δική σας μοναδική στιγμή.
Φουσκωτά παιχνίδια και παιδότοποι

Απίθανα φουσκωτά παιχνίδια που υπόσχονται ότι θα ξετρελάνουν τα παιδιά! Με τραμπολίνο, με τσουλήθρα και με πολλές διαφορετικές δραστηριότητες για ατελείωτο παιχνίδι

Εξοπλισμός και Θεάματα
Επιλέξτε κάποιο από τα μοναδικά επιδαπέδια ή τα επιτραπέζια αθλητικά παιχνίδια! Air hockey, ξύλινο ποδοσφαιράκι, box hockey, mini golf, mini τοίχος αναρρίχησης και πολλά ακόμη!