Παιδικά Πάρτυ
Κλείστε το Πάρτυ σας
Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Θεατρικές Παραστάσεις
Αθλητικά Προγράμματα
Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις
Αποκριάτικες Εκδηλώσεις
Βαπτίσεις
Φουσκωτά Παιχνίδια & Εκδηλώσεις
Events & Προωθητικές Ενέργειες
Party in a Box
Εγγραφείτε στο Newsletter μας !
Πάρτυ 3 έως 5 ετών

Πρόγραμμα εμψυχωτή (κλόουν)!
Η ολοκληρωμένη πρόταση παιδικής ψυχαγωγίας! Διασκεδαστικό, αστείο, αγαπημένο και πιο πλήρες από πότε! Προσαρμόζεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες παιδιών και σε κάθε χώρο, προσφέροντας ατελείωτες στιγμές χαράς και παιχνιδιού! Επιλέξτε το κοστούμι της αρεσκείας σας και δείτε τον ήρωα να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των παιδιών! Πειρατές, super ήρωες, νεράϊδες, πριγκίπισσες και ήρωες παραμυθιών ζωντανεύουν την φαντασία των παιδιών!
*Κατάλογος κοστουμιών...
Το βεστιάριο μας διαθέτει μια τεράστια γκάμα κοστουμιών κατάλληλα για κάθε ηλικία και επιθυμία!

Πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων!
Ένα μοναδικό αθλητικό πρόγραμμα, ιδανικά διαμορφωμένο για απασχόληση σε εξωτερικούς χώρους. Περιλαμβάνει απίθανες αθλητικές δραστηριότητες όπως τοξοβολία, τσουβαλοδρομίες, διελκυνστίνδα, παιχνίδια στόχων και πολλά ακόμα παιχνίδια. Πάντοτε υπό την επίβλεψη & την καθοδήγηση έμπειρου εμψυχωτή.

Μικρά Πατουσάκια! (Θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση)...
Τα παιδιά με την βοήθεια έμπειρης εμψυχώτριας δημιουργούν με τη φαντασία τους όμορφες κατασκευές! Κουμπιά, χαρτιά και κάθε λογής αντικείμενα παίρνουν σχήμα και ζωντανεύουν μέσα στα χέρια των παιδιών!Και σε συνδυασμό με το θεατρικό παιχνίδι τα μικρά πατουσάκια γίνονται χαρούμενα και δημιουργικά!

Baby park! (Mini παιδότοπος)...
Ένας όμορφος και ασφαλής μικρός παιδότοπος περιμένει τα παιδιά μικρότερων ηλικιών! Μαλακά παιχνίδια, πισινούλα, σπιτάκια, υλικά για δημιουργική απασχόληση και πολλά ακόμη, εξάπτουν την φαντασία των παιδιών για ανακαλύψεις, δημιουργία και παιχνίδι!

Πρόγραμμα μουσικοκινητικών δραστηριοτήτων Happy feet!
Ξεσηκώνει, διασκεδάζει και το σημαντικότερο ανεβάζει την διάθεση! Ένα μουσικοκινητικό πρόγραμμα με αστείρευτο κέφι και απίθανες μουσικοκινητικές δραστηριότητες!

Πατουσομαγεία!
Ένα διαφορετικό και ιδιαίτερα κωμικό πρόγραμμα μαγείας! Χιούμορ, συμμετοχή και μαγεία σε μια μοναδικά μαγική πρόταση, ειδικά διαμορφωμένη για μικρότερες ηλικίες!

Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού!
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών! Αναζητούν στοιχεία, λύνουν γρίφους και αινίγματα και περνούν εμπόδια μέχρι να ανακαλύψουν τον πολυπόθητο θησαυρό!

Μασκώτ - Μεγαλοστολές!
Μεγάλες φιγούρες αγαπημένων ηρώων που προκαλούν ευχάριστη έκπληξη!

Choco battle (σοκολατομαχίες)!
Μια νέα σοκολατένια ιδέα! Μοναδικά, πρωτότυπα παιχνίδια και σοκολατένιες δοκιμασίες περιμένουν τους παίκτες!

Πρόγραμμα Karaoke!
Αστείο, διασκεδαστικό, ξεσηκωτικό! Τα παιδιά λατρεύουν το karaoke! Με τα τραγούδια και τη μουσική διασκεδάζουν και γίνονται οι star της βραδιάς!

Circus clown!
Ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα! Μια παράσταση που ξεσηκώνει μικρούς & μεγάλους με πολλά ζογκλερικά, αυτοσχέδια μαγικά & πολύ χιούμορ!

Πρόγραμμα Ταχυδακτυλουργού!
Μυστήριο, εξαφανίσεις και μαγικά κόλπα από κορυφαίους μάγους, που θα ενθουσιάσουν μικρούς & μεγάλους!

Party in a Box!
Με το Party in a Box μπορείτε να αποκτήσετε πακέτα εξοπλισμού για το παιδικό σας πάρτυ! Όλοι οι αγαπημένοι ήρωες και όλα όσα χρειάζεται ένα παιδικό πάρτυ έρχονται στην πόρτα σας την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε! Και σε τιμή έκπληξη!

Χειροποίητες Pinatas!
Απλώς επιλέξτε το σχέδιο ή τον αγαπημένο ήρωα που επιθυμείτε να έχει η Pinata σας και αυτό είναι όλο! Μια μοναδική χειροποίητη Pinata έρχεται γεμάτη με επώνυμα γλυκίσματα και δωράκια! Και σε τιμή έκπληξη!

Ακόμα…
Επίσης μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις παραστάσεις μας! Παράσταση καραγκιόζη, κουκλοθέατρου ή ξυλοπόδαρου!

Επιπλέον τι;…
Μηχανές παραγωγής μπουρμπουλήθρας, καπνού, χιονιού!
Μίνι τοίχος αναρρίχησης!


Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget