Παιδικά Πάρτυ
Κλείστε το Πάρτυ σας
Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Θεατρικές Παραστάσεις
Αθλητικά Προγράμματα
Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις
Αποκριάτικες Εκδηλώσεις
Βαπτίσεις
Φουσκωτά Παιχνίδια & Εκδηλώσεις
Events & Προωθητικές Ενέργειες
Party in a Box
Εγγραφείτε στο Newsletter μας !
Αποκριάτικες Εκδηλώσεις

"Η Συμμορία του Τσίρκου"
Κάθε χρόνο κατά την διάρκεια των αποκριών, ένα περίεργο καραβάνι εμφανίζεται στους δρόμους και στις γειτονιές κάθε πόλης. Ονομάζεται "Η Συμμορία του Τσίρκου" και αποτελείται από ανθρώπους με "παράξενες" ικανότητες. Κάποιοι εξαφανίζουν αντικείμενα, άλλοι βγάζουν φωτιές, άλλοι είναι ψηλοί σαν γίγαντες και άλλοι προέρχονται από την χώρα των παραμυθιών! Όμως το σημαντικότερο είναι ότι προσφέρουν το γέλιο και τη χαρά σε όποιον βρεθεί μπροστά τους! Γι’ αυτό εάν τους συναντήσετε, μείνετε κοντά τους και είναι σίγουρο ότι θα σας ανταμείψουν!

Η "Η Συμμορία του Τσίρκου" και αυτές τις απόκριες είναι έτοιμη για δράση! Επιλέξτε την πρόταση που σας ταιριάζει και κάνετε το αποκριάτικο πάρτυ ή την εκδήλωση σας, με τον καλύτερο συνδυασμό οικονομίας και ποιότητας!

Κλόουν, ταχυδακτυλουργοί, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, μαλλί της γριάς, μπαλόνια και πολλές ακόμα προτάσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας! Οι παροχές μπορούν να διαμορφωθούν και να προσαρμοστούν όπως εσείς επιθυμείτε, ώστε η εκδήλωση σας να γίνει μοναδική!